Galen Ataşman Telefon0533 481 89 81     Galen Ataşman Mail galenatasman.com mail adresi
  • Galen Ataşman Twitter
  • Galen Ataşman Facebook
  • Galen Ataşman Pinterest
  • Galen Ataşman Youtube
  • Galen Ataşman Youtube

Ekskavatör Kova İmalatı Ankara

Ekskavatör Kova İmalatı Ankara

Ankara’ da bulunan fabrikamızda ekskavatör kova İmalatı işlemleri gerçekleştirilmektedir. Ürettiğimiz ekskavatör kovaları genellikle şantiye alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır; Genel olarak yapı Hardox 450 malzemeden yapılır. 20-70 ton sınıfı makinalar yaygın olarak kovalarımız kullanılmaktadır. Her marka ve model ekskavatör için kova imalatımız mevcuttur. Kova İmalatları kaya ve taş uygulamalarında maksimum aşınma direnci için optimum kalınlıkta kaliteli çelik olarak yan kesme bıçakları tercih edilmektedir.

Galen ekskavatör kovalarını kullanan müşterilerin çoğu yakıt tasarrufunu, makinalarının daha rahat çalıştığını dile getirmektedir. Bununla kalmayıp müşterilerin istekleri doğrultusunca farklı tip ve tarzda kullanım alanına göre hafriyatta, inşaatta, patlatma da farklı kovalarda üretilmekteyiz. Sadece müşteri kovayı ne maksatla kullanmak istediğini dile getiriyor ve o kullanıma uygun malzeme spekti hazırlanıyor ona uygun kova imal edilmiş oluyor. Galen Kovalarıyla tanıştıktan sonra 18 yıl Galen Grup kovalarını kullanan bizimle bu samimiyeti güveni yaşayan müşterilimizde mevcut. Kalite, mühendislik ve dizaynın mükemmel birleşimini tüm kovalarımızda görmeniz mümkün.

Galen Grup olarak 4.nesil ve 5.nesil kovalar üretmekteyiz. Sürekli gelişmek isteyen bunun için gerekli ar-ge çalışmalarını sağlayan ve Ar-ge’nin sürekliliği adına finansörlük sağlayan bir firmayız.Ekskavatör kova üretimlerimizde ar-ge bölümü de testlere sokuyor ve sürekli deneyerek mükemmeli bulma adına çalışmalar yapıyorlar. Aşınmanın yüksek olduğu alanları ve malzemeleri tespit ediyorlar ve bu alanları çalışmalarıyla güçlendirip daha sağlam daha güvenilir daha kalite kovalar üretiyorlar.

Piyasadan farklı çalışmalarla da ön plana geliyor örnek verecek olursak;

  • Yan bıçaklı Hardox uygulamaları
  • Yan duvar alt gövde aşınma plakalarının kenarlarına omuz uygulamasının ilk defa Galen Grup tarafından yapıldı
  • Çelik bar dökümleri
  • Yan duvar çelik barlarını Hardox 500 malzemeden Galen Grup üretmekte

Bu özellikler sağlamlığı ön plana çıkartıyor ve müşterilerin bizi tercih etmesinin küçük bir sebebi haline geliyor.




Benzer Konular